Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bonusan Ribose grootverpakking

€ 73,00 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Productcode 00531
Productcode leverancier 0801
Omschrijving

Ribose is een natuurlijke suiker. Het maakt onder meer deel uit van het DNA en RNA. Onder normale omstandigheden kan het lichaam zelf ribose aanmaken uit glucose, maar dat is een vrij traag proces.

Ribose wordt in de cellen omgezet in energie door het aanzetten en stimuleren van de productie van ATP (adenosine trifosfaat). ATP is de energiebron voor alle cellulaire processen in het lichaam. Het wordt verbruikt, steeds opnieuw aangemaakt en gezonde cellen vullen hun ATP-voorraden continu aan. Onder zware omstandigheden zoals stress, zware lichamelijke inspanningen (ook sport), bij ziekte of veroudering, is het voor weefels vaak niet mogelijk om voldoende ATP beschikbaar te hebben. Creatine is een ideale synergist van ribose (versterken elkaars werking).

Bonusan ribose is een optimale sportformule. Dit product bevat uitsluitend zuivere ribose en is volledig vrij van hulpstoffen. Bovendien lost het poeder goed op en is het prettig van smaak.

 

Speciaal voor de serieuze sporter produceert Bonusan ook Topsport Ribose. Producten uit de Bonusan Topsportlijn hebben dezelfde goede eigenschappen als de andere producten, maar worden daarnaast onafhankelijk getest op de aanwezigheid van dopinggerelateerde stoffen.

 

Belangrijkste kenmerken

  • Uitsluitend zuivere ribose, vrij van hulpstoffen
  • Goed te combineren met creatinepoeder
  • Lost goed op en smaakt lekker

 

Samenstelling per afgestreken maatlepel

D-Ribose       (circa) 2 g

 

 

Hulpstoffen

Geen.

 

Gegarandeerd vrij van

GGO, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Gebruik

Bonusan adviseert om dagelijks 1 tot 5 afgestreken maatlepels op te lossen in water en op te drinken, bv. voorafgaand aan een training of een andere inspannende bezigheid of voor het slapen gaan. Een afgestreken maatlepel bevat circa 2 gram poeder. Een maatlepel is bijgesloten.

 

Inhoud

250 gram poeder.

Ook interessant

€ 22,90
Facebook Twitter