Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bonusan Regeneratieformule

€ 22,90 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Productcode 0534
Productcode leverancier 0988
Omschrijving

Bonusan Regeneratieformule is uitermate geschikt bij alle vormen van grote lichamelijke inspanning. Dit is onder andere te danken aan vitamine B6, dat helpt bij vermoeidheid en mede zorgt voor een goede weerstand. De optimale combinatieformule bevat ook de bouwstoffen L-Ornithine, L-Lysine en L-Arginine. Alle inhoudsstoffen worden streng gecontroleerd op zuiverheid, zodat u zeker bent van een optimale werkzaamheid en de grootst mogelijke lichaamsvriendelijkheid.
    
Speciaal voor de serieuze sporter produceert Bonusan ook Topsport Regeneratieformule. Producten uit de Bonusan Topsportlijn hebben dezelfde goede eigenschappen als hun andere producten, maar worden daarnaast onafhankelijk getest op de aanwezigheid van dopinggerelateerde stoffen.

 

Belangrijkste kenmerken   

  • Rijk aan B6, dat onder andere helpt bij vermoeidheid
  • Bevat ook L-Ornithine, L-Lysine en L-Arginine
  • Bevat alleen de beste ondersteunende stoffen voor betere opname en werking

 

Samenstelling per capsule

L-Arginine (L-Arginine-HCl)   425 mg
L-Lysine (L-Lysine-HCl)  100 mg
L-Ornithine (L-Ornithine-HCl)  100 mg
Vitamine B6 (als pyridoxine HCl)  1.6 mg

 

 

Hulpstoffen

Capsulewand (cellulose (HPMC)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

 

Gegarandeerd vrij van

GGO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Gebruik

Bonusan adviseert om dagelijks 1 tot 2 capsules tenminste een half uur voor de maaltijd of kort voor het slapen gaan met een koolhydraatrijke drank (bijvoorbeeld vruchtensap) in te nemen. De capsules niet innemen met eiwithoudende levensmiddelen.

Een intensieve kuur bestaat uit dagelijks twee doses van 2 tot 6 capsules, in te nemen met vruchtensap. De eerste inname kort voor een periode van intensieve inspanning en als die er niet zal zijn, een half uur voor een maaltijd. De andere dosis wordt vlak voor het slapen gaan ingenomen. De eerste fase van de slaap kenmerkt zich door een hoge vrijgifte van het groeihormoon.

Na zes weken gebruik wordt een rustperiode van dezelfde lengte aangeraden. Daarna kan weer met Regeneratieformule worden gestart.

 

Inhoud

60 capsules van plantaardige oorsprong.

Ook interessant

€ 22,90
Facebook Twitter