Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bonusan Ubiquinol 50 mg met rode gistrijst

€ 69,20 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Productcode 0546
Productcode leverancier 0751
Omschrijving

Ubiquinol is de actieve vorm van co-enzym Q10, dat in elke lichaamscel essentieel is voor de productie van energie (ATP). Co-enzym Q10 is ook een krachtige antioxidant en het biedt in hoog-risicogroepen bescherming tegen een hartinfarct. Het lichaam kan co-enzym Q10 zelf aanmaken, maar die productie is bv. voor sporters en ouderen vaak niet voldoende.

Rode gistrijst is met de gist Monascus Purpureus gefermenteerde rijst. Hieraan heeft de rijst zijn rood-paarse kleur te danken. In China en andere Aziatische landen wordt het al meer dan duizend jaar gebruikt als smaakversterker, kleurstof en conserveringsmiddel in voeding en tevens als geneesmiddel ter verbetering van de spijsvertering, de bloedcirculatie en versterking van het hart.

Bonusan Ubiquinol 50 mg met rode gistrijst draagt bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Dit product bevat pure rode gistrijst die vrij is van siliciumdioxide, ijzeroxide, karamel en andere kleurstoffen. Omdat rode gistrijst de lichaamseigen aanmaak van co-enzym Q10 kan verlagen, is ubiquinol aan het product toegevoegd.

  

Belangrijkste kenmerken

  • Gecombineerd product, dus gemakkelijk in te nemen
  • De actieve ubiquinolvorm van Q10 is beter opneembaar
  • Lagere dosering mogelijk vanwege hoge concentratie van de werkzame stof
  • Hoge kwaliteit rode gistrijst zonder kleurstoffen

 

Samenstelling per capsule

Rode gistrijst (min. 3% monacoline K)

(gefermenteerd met Monascus Purpureus)

330 mg
- waarvan monacoline K   10 mg
Ubiquinol (actieve co-enzym Q10, Kaneka QHTM) 50 mg

 

 

Hulpstoffen

Capsulewand (cellulose (HPMC)), vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

 

Gegarandeerd vrij van

GGO, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

De rode gistrijst van Bonusan wordt gecontroleerd op de aanwezigheid van citrinine, een ongewenst bijproduct van het fermentatieproces, en bevat altijd minder dan 50 ppb (parts per billion) citrinine, hetgeen ruim 40 keer lager ligt dan de veilige grenswaarde van 2 ppm (parts per million) die de EU hanteert.

 

Gebruik

Bonusan adviseert om eenmaal daags 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd in te nemen.

 

Inhoud

60 capsules van plantaardige oorsprong.

Facebook Twitter