Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bonusan Darmocare Pro

€ 43,10 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Productcode 0556
Productcode leverancier 0903
Omschrijving

Bonusan Darmocare Pro levert een uitgebalanceerde mix van bacteriestammen speciaal voor volwassenen.

Alle bacteriestammen in dit product zijn geselecteerd op basis van hun zuur- en galresistentie, voor een groter overlevingspercentage in het maag-darmkanaal.

Dankzij de sachets zijn de bacteriën beter dan bij andere verpakkingvormen beschermd tegen vocht, licht, lucht en andere nadelige invloeden. Op het moment van productie bevat elk sachet vele miljarden kiemen om tijdens de volledige houdbaarheidsperiode minimaal 4 miljard levensvatbare bacteriën per sachet te garanderen.

 

Belangrijkste kenmerken

  • Bacteriestammen voor volwassenensachet, dus optimale bescherming tegen vocht, licht en lucht
  • Alle gebruikte bacteriestammen zijn van humane oorsprong

 

Samenstelling per sachet à 3 gram granulaat

4 x 109 CFU bacterieculturen:
- Lactobacillus acidophilus
- Bifidobacterium bifidum
- Lactobacillus casei
- Lactococcus lactis
- Lactobacillus rhamnosus
- Bifidobacterium longum
aangevuld met Fructo Oligo Sachariden (FOS)

 

 

Hulpstoffen

Vulstof (maltodextrine, maiszetmeel).

 

Gegarandeerd vrij van

GGO, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Gebruik

Bonusan adviseert om de inhoud van een sachet toe te voegen aan een glas handwarm water, een kwartier te laten staan, opnieuw door te roeren en dan op te drinken. Bij voorkeur innemen op een lege maag vóór het slapen gaan, een half uur vóór het ontbijt of anders met een koolhydraatrijke en vetarme maaltijd.

In de vijftien minuten wachttijd krijgen de bacteriën de kans zich uit hun kiemstadium vrij te maken en actief te worden. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen maagzuur en gal. Het is aan te raden om het glas staand op te drinken. In deze houding bevinden de spieren van de maag zich in een zodanige stand dat de maagpassage het snelst gaat.

Bij aanvang van het gebruik van bacteriestammen of prebiotica kan gasvormingen/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen.

 

Inhoud

30 sachets met poeder.

Facebook Twitter