Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bonusan Griffonia simplicifolia 60 capsules

€ 28,70 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Productcode 0547
Productcode leverancier 0834
Omschrijving

Griffonia simplicifolia is een Zuid-Afrikaans kruid dat op natuurlijke wijze het zenuwstelsel ondersteunt. Het bevordert de geestelijke veerkracht, draagt bij aan een heldere geest en is goed voor het concentratievermogen. Bovendien bevat dit heilzame kruid 5-HTP, dat in het lichaam wordt omgezet in serotonine, een voorloper van melatonine. Bonusan gebruikt voor dit natuurextract uitsluitend de beste grondstoffen, voor een zo goed mogelijke beschikbaarheid in het lichaam.

Belangrijke hulpstoffen voor dit product zijn vitamine B6, vitamine C, zink en magnesium.

 

Belangrijkste kenmerken

  • Natuurlijke ondersteuning van het zenuwstelsel
  • Goed voor de geestelijke veerkracht
  • Gestandaardiseerd natuurproduct in vegetarische capsules

 

Samenstelling per capsule

Griffonia simplicifolia extract (gestandaardiseerd)

- waarvan 75 mg 5-HTP

500 mg

 

 

Hulpstoffen

Capsulewand (cellulose (HPMC)), vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

 

Gegarandeerd vrij van

GGO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Gebruik

Bonusan adviseert om dagelijks 1 tot 2 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd in te nemen. De capsules hebben een karakteristieke geur. Sommige mensen kunnen lichte misselijkheid ervaren na het gebruik van Griffonia simplicifolia. Dit is een snel voorbijgaand verschijnsel, dat kan worden voorkomen door de dosering langzaam op te bouwen.

 

Waarschuwing

Voorzichtigheid is geboden bij gebruik van medicatie die de beschikbaarheid van serotonine vergroot aangezien dit product de werking van deze geneesmiddelen kan versterken.

 

Inhoud

60 capsules van plantaardige oorsprong.

Facebook Twitter