Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bonusan L-Carnitine 400 mg

€ 35,20 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Productcode 0541
Productcode leverancier 0874
Omschrijving

Bonusan L-Carnitine is speciaal geformuleerd voor vegetariërs en sporters. Net als bij al haar supplementen gebruikt Bonusan voor dit product alleen de hoogste kwaliteit inhoudsstoffen. Het is daardoor uiterst zuiver en uitstekend opneembaar. Vooral sporters gebruiken dit product vaak. Ook voor vegetariërs is het aan te raden. Dit supplement bevat uiteraard geen dierlijke grondstoffen.

 

Belangrijkste kenmerken

  • Hooggedoseerd: 400 mg pure carnitine per capsule
  • Uitsluitend de natuurlijke, linksdraaiende vorm van het aminozuur

 

Samenstelling per capsule

L-Carnitine (uit 587 mg L-Carnitine-L-tartrate) 400 mg

 

Hulpstoffen

Capsulewand (cellulose (HPMC)), vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

 

Gegarandeerd vrij van

GGO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Gebruik

Bonusan adviseert om dagelijks 1 capsule tenminste een half uur voor de maaltijd in te nemen. De capsules niet innemen met eiwithoudende levensmiddelen. Gelijktijdige aanwezigheid van andere aminozuren benadeelt de absorptie van L-Carnitine. Omdat het de nachtrust kan verstoren, is het niet raadzaam L-Carnitine 400 mg 's avonds in te nemen. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.

 

Inhoud

60 capsules van plantaardige oorsprong.

Facebook Twitter