Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bonusan Mucuna pruriens 200 capsules

€ 84,10 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Productcode 0550
Productcode leverancier 0926
Omschrijving

Mucuna pruriens, ofwel fluweelboon of jeukboon, is een tropische klimplant. De peulvruchten bevatten veel geneeskrachtige stoffen, zoals fenylalanine en L-dopa (levodopa). Deze laatste stof wordt in het menselijk lichaam omgezet in de neurotransmitter dopamine, die belangrijk is voor motoriek, stemming, seksualiteit, slaap, denken, gedrag en motivatie.

Mucuna bonen worden van oudsher in Ayurvedische preparaten verwerkt voor de behandeling van uiteenlopende ziekten en klachten.

Bonusan Mucuna pruriens is een zuiver en gestandaardiseerd extract van de mucunaboon. 

 

Belangrijkste kenmerken

  • Bevat onder andere fenylalanine
  • Gestandaardiseerd extract

 

Samenstelling per capsule

Mucuna pruriens extract (gestandaardiseerd)

- waarvan 60 mg L-Dopa

400 mg

 

 

Hulpstoffen

Capsulewand (cellulose (HPMC)), vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

 

Gegarandeerd vrij van

GGO, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Gebruik

Bonusan adviseert om dagelijks 1 à 2 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd in te nemen. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden. De capsules hebben een karakteristieke geur.

 

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding. Mucuna-extract kan de werking van bepaalde medicijnen beïnvloeden. Vraag voor het bestellen eerst om deskundig advies.

 

Inhoud

200 capsules van plantaardige oorsprong.

Facebook Twitter