Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bonusan Omega-3 capsules grootverpakking

€ 41,40 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Productcode 00512
Productcode leverancier 0854
Omschrijving

Bonusan Omega-3 capsules leveren de belangrijke bouwstenen voor de hersenen. Dank zij een geavanceerd zuiveringsprocedé is deze visolie buitengewoon puur. De vervanging van verzadigde vetten door onverzadigde vetten in de voeding draagt bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

De gecertificeerde kwaliteitsafdeling van Bonusan draagt er zorg voor dat de visolie in dit product grondig is gezuiverd. Voor dit product worden geen bedreigde vissoorten gebruikt.

Belangrijkste kenmerken

  • Goed voor het hart en de hersenen
  • Gestabiliseerd, dus lang houdbaar
  • Gezuiverde olie, vrijwel geen zware metalen en dioxines

 

Samenstelling per 2 softgelcapsules

Visolie TG (min. 18% EPA, min. 12% DHA) 2000 mg
- waarvan EPA   360 mg
- waarvan DHA     240 mg


 

Hulpstoffen

Capsulewand (glycerol, gelatine), antioxidant (natuurlijke gemengde tocoferolen).

Essentiële vetzuren kunnen snel oxideren na blootstelling aan zuurstof. Om de vetzuren in dit product hiertegen te beschermen is aan de samenstelling (GMO-vrije) gemengde tocoferolen toegevoegd en worden ze onder zuurstofvrije condities gemengd en afgevuld. De gebruikte gelatine is conform de anti-BSE-richtlijnen van de Europese Unie.

 

Gegarandeerd vrij van

GGO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Gebruik

Bonusan adviseert om dagelijks 2 tot 3 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd in te nemen. Dit komt overeen met een hoeveelheid van ongeveer 600-900 mg EPA + DHA per dag. Het duurt in het algemeen 1 tot 4 maanden voordat het effect van Omega-3 vetzuren merkbaar is. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.

 

Waarschuwing

Bevat vis. Bij gebruik van hoge doses visolie (meer dan 5 gram EPA + DHA per dag) bestaat het risico op diarree. Voorzichtigheid is geboden bij gebruikers van bloedverdunnende medicatie. Bij doseringen van meer dan 3 gram EPA + DHA per dag (10 Omega-3 capsules of meer) is er een verhoogd risico op interne bloedingen.

 

Synergisme

Vanwege de sterke onverzadigdheid van Omega-3 vetzuren wordt door Bonusan gelijktijdig gebruik van Vitamine E-400 Complex (minimaal 400 IE per dag) sterk aangeraden. De natuurlijk gemengde tocoferolen die in de Omega-3 producten aanwezig zijn, zijn genoeg om in het product de oxidatie tegen te houden. Vetzuuroxidatie kan echter ook in het lichaam plaatsvinden en dan is bescherming door gelijktijdig gebruik van extra vitamine E sterk aan te raden.

 

Inhoud

200 softgelcapsules.

Facebook Twitter