Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bonusan Magnesan Forte Plus grootverpakking

€ 68,20 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Productcode 00510
Productcode leverancier 0731
Omschrijving

Magnesium is een onmisbare voedingsstof. Het is een mineraal dat in het lichaam nauw samenwerkt met calcium en o.a. bijdraagt aan het onderhoud van het gebit en de botten, belangrijk is voor de energieproductie en bijdraagt aan de afname van vermoeidheidsklachten. Het speelt ook een rol in het celdelingsproces.

Magnesium is ook nodig voor de opbouw van spieren en is goed voor de spierkracht en spierontspanning. Sporters kunnen door de lichamelijke inspanning en door verlies via zweet baat hebben bij extra magnesium. Het kan helpen bij stijve spieren na het sporten of bij kramp.

In geval van stress kan de magnesiumbehoefte verhoogd zijn, waardoor men baat kan hebben bij wat extra magnesium. Magnesium draagt bij aan een normaal psychisch functioneren en is belangrijk voor het functioneren van het zenuwstelsel en het hart.

De opname van magnesium in het lichaam kan worden belemmerd door een relatief teveel aan calcium, door fosfor, vet, eiwit, alcohol, een tekort aan vitamine B1 of vitamine B6 of door fytinezuur (zit o.a. in granen).

Magnesan Forte Plus van Bonusan bevat magnesium bisglycinaat, de best opneembare vorm van magnesium. De toegevoegde vitamine B6 helpt om de magnesium de lichaamscellen in te transporteren. Ter ondersteuning van de werking zijn bovendien Taurine en L-Glycine toegevoegd. De tabletten hebben een gladde coating en een dubbele breukstreep.

 

 

Samenstelling per gecoate tablet

Magnesium (als bisglycinaat)  150 mg
L-Glycine  100 mg
Taurine 100 mg
Vitamine B6 (als pyridoxaal-5-fosfaat) 3 mg

 

 

Hulpstoffen

Vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel), cellulose (HPC), croscarmellose natrium), glansmiddel (HPMC, MCT-olie), antiklontermiddel (magnesiumstearaat)

 

Gebruik

Bonusan adviseert om dagelijks 1 tot 3 tabletten tijdens of vlak na de maaltijd in te nemen.

 

Inhoud

160 gecoate tabletten.

 

Overige informatie

Gegarandeerd vrij van GGO, maïs, soja, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Facebook Twitter