Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bonusan Omega-3 drinkolie

€ 20,80 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Productcode 0574
Productcode leverancier 0847
Omschrijving

Bonusan Omega-3 drinkolie levert belangrijke bouwstenen voor de hersenen. Dank zij een geavanceerd zuiveringsprocedé is deze visolie buitengewoon puur. De vervanging van verzadigde vetten door onverzadigde vetten in de voeding draagt bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

De gecertificeerde kwaliteitsafdeling van Bonusan draagt er zorg voor dat de visolie in dit product grondig is gezuiverd. Voor dit product worden geen bedreigde vissoorten gebruikt.

 

Belangrijkste kenmerken

  • Goed voor het hart en de hersenen
  • De drinkolie is bijzonder geschikt voor gebruik van hoge doseringen visolie
  • Aangename natuurlijke citroensmaak
  • Gezuiverde olie, vrijwel geen zware metalen en dioxines
  • Om oxidatie van de vetzuren tegen te gaan, is vitamine E in de vorm van natuurlijke gemengde tocoferolen gebruikt

 

Samenstelling per 1 theelepel (á 1,5 ml)

Visolie (min. 18% EPA, min. 12% DHA) 1359 mg
waarvan EPA 241 mg
waarvan DHA 163 mg
Natuurlijk citroenaroma  
Antioxidanten (natuurlijke gemengde tocoferolen)  

 

Gegarandeerd vrij van

Gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose.

 

Gebruik

Onderhoudsdosering: 1 tot 2 maal daags een theelepel (1,5-3 ml). Dit komt overeen met een hoeveelheid van ca. 400-800 mg EPA + DHA per dag. Innemen tijdens of vlak na een maaltijd. De olie kan ook worden verwerkt in bijv. salades en vruchtensappen. De olie kan niet worden gebruikt voor bakken, braden of frituren. Zo nodig kan de dosering worden opgehoogd tot een dosering van 5 à 10 gram van beide vetzuren. Het duurt in het algemeen 1 tot 4 maanden voordat het effect van omega-3-vetzuren merkbaar is. De temperatuur heeft invloed op de snelheid van oxidatieprocessen. Om deze reden wordt aangeraden de fles drinkolie na opening koel te bewaren. Onder deze condities is de drinkolie na opening nog ongeveer 8 weken houdbaar.

 

Waarschuwingen

Bevat vis. Bij gebruik van hoge doses visolie (meer dan 5 gram EPA + DHA per dag) bestaat het risico op diarree. Voorzichtigheid is geboden bij gebruikers van bloedverdunnende medicatie. Bij doseringen van meer dan 3 gram EPA + DHA (9 gram Omega-3 drinkolie of meer) is er een verhoogd risico op interne bloedingen. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

 

Inhoud

100 ml.

 

Facebook Twitter