Geen producten (0)

Multivitaminen

Een multivitamine is een voedingssupplement met een groot aantal voedingsstoffen. Er zitten diverse vitaminen en mineralen in, aangevuld met andere voedingsstoffen die van nut zijn voor de gezondheid. Het is een gemakkelijke aanvulling op de dagelijkse voeding en multivitaminen zijn er in verschillende samenstellingen en voor verschillende doelgroepen:

  • Voor kinderen kan een multivitamine een zinvolle aanvulling zijn, b.v. als er sprake is van slechte eters maar ook als er om andere redenen sprake is van tekorten in de voeding.
  • Voor zwangere vrouwen kan het zinvol zijn om tijdens de zwangerschap een multivitamine in te nemen om zo tegemoet te komen aan de verhoogde behoefte aan vitaminen en mineralen.
  • Mensen met een verlaagde weerstand kunnen eveneens baat hebben bij een goede multivitamine.
  • Mensen die af willen vallen en om die reden minder eten, kunnen het risico lopen dat zij minder vitaminen en mineralen binnenkrijgen. Een goede multivitamine kan in die situatie uitkomst brengen.
  • Sporters hebben een verhoogde behoefte aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Als de voeding daarin te kort schiet, dan is het gebruiken van een goede multivitamine ook voor hen zinvol.
Bonusan Multi Vital Forte Actief capsules grootverpakking Multi Vital Forte Actief is een complete multi met alle…
€ 56,40
Facebook Twitter