Geen producten (0)

Door Europese wetgeving op het gebied van voeding en voedingssupplementen mag ik bepaalde informatie over producten en de effecten ervan op de gezondheid helaas niet op deze website zetten. Om diezelfde reden staat er vaak ook weinig informatie op de verpakking van het product. Dat is natuurlijk lastig voor jou als klant. Gelukkig mag ik als therapeut in een 1-op-1 contact wel adviezen geven en vertellen waarvan ik overtuigd ben, op basis van mijn kennis en ervaring. Neem daarom bij vragen gerust even contact met mij op.

 

Ik kan mij voorstellen dat je denkt geen voedingssupplementen nodig te hebben, want je eet immers gezond? Je houdt de Schijf van Vijf aan, eet 200 gram groente per dag en 2 stuks fruit, eet misschien zelfs wel biologisch, nuttigt weinig vet, prima toch? Maar is dat ook echt voedzaam eten? Krijg je echt de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden binnen?

In principe hebben wij geen voedingssupplementen nodig, mits onze dagelijkse voeding ons ook daadwerkelijk en in voldoende mate voedt. De realiteit is helaas anders en een basisaanvulling met de juiste supplementen is daarom voor vrijwel iedereen aan te bevelen. Daarnaast kunnen er nog specifieke behoeftes zijn. Maar wat moet je dan precies gebruiken?

Er zijn immers zoveel verschillende soorten en merken voedingsupplementen en kruidengeneesmiddelen op de markt, dus ik kan het mij goed voorstellen als je door de bomen het bos niet meer ziet en je jezelf de volgende vragen stelt:

  • Waar moet ik nu eigenlijk op letten bij de aanschaf van een product?
  • Zijn er producten die ik met elkaar kan combineren voor een beter effect?
  • Zijn er producten die ik beter niet met elkaar kan combineren?
  • Welke producten kunnen bijdragen aan het afnemen van mijn klachten?
  • Mag ik dit product wel combineren met mijn medicijnen?

Bij de beantwoording van deze en eventuele andere vragen wil ik je graag helpen. Ik help je heel graag bij het maken van een keuze uit de producten uit deze webshop of kan producten eventueel speciaal voor jou bestellen.

Ook kan ik je via een betaald e-consult een advies op maat geven over je gezondheid, life-style en voeding. Ten slotte kan ik je in contact brengen met andere professionals op het gebied van gezondheid, voeding en sport.

Ik wil je graag helpen om meer regie te kunnen voeren over je eigen gezondheid. Neem dus gerust contact met mij op:

 

Hartelijke groeten,

Hans von Stockhausen

 

Facebook Twitter