Geen producten (0)

10 Reacties

Ap
22 April 2016 om 10:18
1
Na een periode van vermoeidheid, vage klachten etc., heb ik op advies van Hans een kuur gedaan met Bonusan Probiotica en Glutamine. Daarnaast onder begeleiding mijn voedingspatroon op zijn kop gezet. Nu, na 30 dagen, voel ik me weer een stuk fitter en zijn de vage klachten zo goed als verdwenen. Top advies en top producten! Bedankt Hans! Ap
admin
22 April 2016 om 12:44
2
Beste Ap, heel graag gedaan. Fijn om te horen dat het beter gaat met je!
marcovanb
15 June 2016 om 18:19
3
Na zeer vakkundig advies van Hans ben ik diverse Bonusan producten gaan gebruiken. Al na enkele weken begon dit zijn vruchten af te werpen. FiFoLi levert uitstekende producten, erg goede service en korte levertijden. Samengevat: Een professioneel bedrijf. Ik ben zeer tevreden.
admin
17 June 2016 om 14:27
1.3
Beste Marco, leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Ik blijf mijn best voor je doen.
Jort
21 June 2016 om 09:57
4
Goede vakkundige adviezen mogen ontvangen voor aanvulling van mijn voeding bij intensieve training. Producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en effectief. Bedankt Hans.
admin
21 June 2016 om 12:59
1.4
Graag gedaan, Jort. Leuk ook om die spierballen van je te zien groeien!
groenenb
23 June 2016 om 11:49
5
Hans geeft zeer goede adviezen op maat, hij luistert goed naar je verhaal en de problemen waar je tegen aan loopt of wensen die je hebt qua gezondheid en levenswijze. Hij leeft zich volledig in, is oprecht begaan met het welzijn van de klant en bied zeer goede kwaliteit supplementen aan. Deze kosten wel wat meer dan je wellicht gewend bent, maar de resultaten zijn daar dan ook naar. Je gezondheid is dat waard! Top Hans ga zo door x
admin
23 June 2016 om 12:22
1.5
Wat een leuke review, Simone. Dank je wel en graag gedaan, natuurlijk!
W den Ouden
01 July 2016 om 17:33
6
Hans bedankt voor je kundig advies. Ik merk aan mezelf dat ik naar aanleiding van jou adviezen m.b.t. voeding en aanvullende supplementen weer op de goede weg ben (zowel fysiek als mentaal). Bestellen, leveren en stuk nazorg is prima. Bedankt!
admin
13 July 2016 om 08:44
1.6
Fijn om te horen, Walter! Graag gedaan en jij ook bedankt, natuurlijk.

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter