Geen producten (0)

Over FiFoLi

 Hans-sportschool1

Hallo, mijn naam is Hans von Stockhausen (1966). 'Fit For Life' is mijn motto, daar geloof ik in en dat draag ik graag uit.

Waarom ben ik FiFoLi gestart?

Naar mijn mening kunnen wij veel minder afhankelijk van artsen en vooral de farmaceutische industrie worden. In plaats van te wachten op het ontstaan van ziektes om vervolgens medicijnen te moeten slikken, die ons niet helpen te genezen van onze kwalen maar die ons wel opzadelen met allerlei bijwerkingen en ons vervolgens levenslang afhankelijk maken van de farmacie, kunnen wij ons beter richten op preventie door het aanhangen van een gezonde levensstijl. Naast voldoende beweging en regelmatig intensief sporten is gezonde voeding daarbij cruciaal.

Hippocrates zei het al: “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”. Dan moet je echter wel weten welke voeding medicijn is en welke misschien wel vergif en helaas weten de meesten van ons dat niet. Nietsvermoedend ‘voeden’ wij ons daardoor iedere dag opnieuw verkeerd, wat kan leiden tot het ontstaan, dan wel het in stand houden, van uiteenlopende klachten en ziektes zoals probleemgedrag bij kinderen, overgewicht, diabetes, hart- en vaataandoeningen en kanker. Bijkomend probleem is dat de voedingswaarde van onze voeding vaak tekort schiet, zelfs bij een gezond voedingspatroon. Wij denken dat wij onszelf adequaat voeden, maar helaas is dat meestal niet het geval. Wij maken onszelf ziek en dat is een ziekelijke situatie waaraan een einde moet komen. Via FiFoLi wil ik mensen helpen om zelf de regie over hun gezondheid in handen te nemen.

Visie

Mijn holistische visie op gezondheid en een gezonde lifestyle is gebaseerd op westers medische kennis, algemene natuurgeneeskunde, de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM), Shiatsu, de orthomoleculaire voedingsleer/geneeskunde, mijn Indische roots en ook op gezond boerenverstand. Ik ben overtuigd van life-extension, het verbeteren van de algehele gezondheid tot een niveau ver boven normaal voor de leeftijd, door middel van gezonde voeding, ondersteuning met goede orthomoleculaire voedingssupplementen en een verstandige leefwijze.

Ik wil jou graag helpen om gezond(er) te worden en dat ook zo lang mogelijk te blijven, door je meer inzicht te geven in de effecten van voeding en lifestyle op je lichamelijke en mentale gezondheid, en jou helpen om meer regie over jouw eigen gezondheid te kunnen voeren. De producten en diensten die ik aanbied, alsmede de mensen met wie ik samenwerk, zijn met zorg geselecteerd en dragen bij om jou Fit For Life te laten worden.

Hans-sportschool3

Achtergrond

Mijn achtergrond is divers. Enerzijds heb ik meer dan 30 jaar werkervaring in het bedrijfsleven en werkte ik o.a. als manager in de farmaceutische industrie, bij de wetenschappelijke vereniging van huisartsen en bij een producent van hoogwaardige orthomoleculaire voedingssupplementen en kruidengeneesmiddelen. Momenteel ben ik als team manager werkzaam voor een bekende charitatieve organisatie.

Anderzijds ben ik natuurgeneeskundig shiatsu therapeut en op Hbo-niveau geschoold op het gebied van de traditionele Chinese geneeskunde (TCM), natuurgeneeskunde en westerse geneeskunde. Ook heb ik vele medische bij- en nascholingen en opleidingen op het gebied van orthomoleculaire voeding en voedingssupplementen gevolgd. Daarnaast ben ik opgeleid tot stoelmasseur bij TouchPro Europe.

Sinds mijn 5e levensjaar ben ik een fanatieke sporter, van voetbal tot vechtsporten, ik sport nog steeds enkele malen per week met veel inzet en plezier, en doe geregeld mindfulness meditaties.

Hans-FiFoLi-Krav-MagaHans-sportschool2

Vragen?

Heb je een specifieke vraag over jouw situatie, heb je behoefte aan een lifestyle coach die jou helpt, ben je op zoek naar een bepaald product of wil je ergens gewoon meer informatie over ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op en ik help je verder.

 

Hartelijke groeten,

Hans von Stockhausen

Facebook Twitter