Geen producten (0)

Levertijd

De levertijd voor producten bedraagt maximaal 4 werkdagen, tenzij anders gecommuniceerd. Heb je iets sneller nodig, laat het mij van te voren weten zodat ik e.e.a. voor je kan regelen. Van eventuele naleveringen word je tijdig op de hoogte gesteld.

Verzendkosten

Vanaf een totaal orderbedrag van €60,00 is de verzending binnen Nederland gratis. Onder dat bedrag bedragen de verzendkosten €6,00 per order (normale postverzending binnen Nederland).

Betalen

Bestellen bij FiFoLi brengt altijd een betalingsverplichting met zich mee. Het betalen van je bestelling kun je gemakkelijk en veilig doen via iDeal. Dit gebeurt met behulp van de dienstverlener Sisow. Na betaling keer je automatisch terug naar de website van FiFoLi en ontvang je binnen enkele minuten een orderbevestiging. Je bestelling wordt vervolgens direct in behandeling genomen en indien mogelijk klaargemaakt voor verzending.

Is betaling via iDeal niet mogelijk? Neem dan gerust even contact op, zodat wij samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Bedenktijd en retourneren

Na ontvangst van de bestelde producten heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen die 14 dagen mag je de bestelling alsnog annuleren en de producten retourneren. Hiervoor kun je het “Formulier voor herroeping” gebruiken dat van de website te downloaden is of dat op verzoek toegezonden wordt. Je mag het ook telefonisch of per e-mail aan FiFoLi doorgeven.

Wanneer je hebt aangegeven de producten te willen retourneren, dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar FiFoLi. Voor producten waar hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat (eventuele verzegeling in tact) retour kunnen worden geaccepteerd, tenzij anders met mij afgesproken.

In geval van een retournering worden het aankoopbedrag en de in rekening gebrachte verzendkosten vergoed, de kosten van de retourzending zijn voor jouw rekening. Het aankoopbedrag zal ik zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst aan je terugbetalen.

Mocht een product niet in goede staat door jou zijn ontvangen, neem dan per ommegaande contact met FiFoLi op. Maak tevens direct een duidelijke foto van de staat van het pakket bij ontvangst, zodat je die naar mij toe kunt mailen. Producten die niet in goede staat zijn ontvangen mogen, na voorafgaand contact met FiFoLi, worden geretourneerd.

Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk en voorafgaand aan de retournering contact over is geweest met FiFoLi.

Klachten

Ben je onverhoopt ontevreden over de geleverde producten of de dienstverlening van FiFoLi? Neem dan alsjeblieft altijd contact met mij op, bij voorkeur per e-mail of via het digitale contactformulier, en ik neem binnen één werkdag contact met je op en zorg voor een passende oplossing.

Wijze van verzending

Retourneringen kunnen worden verstuurd naar onderstaand adres: 

FiFoLi

Pretoriadreef 28

3564 BX UTRECHT

Facebook Twitter