Geen producten (0)

De terugkeer van de stoelmassage

De terugkeer van de stoelmassage

Stoelmassages op de werkplek zijn weer helemaal terug van weggeweest!

Waarom zijn stoelmassages eigenlijk weer zo in trek? De top-8 redenen daarvoor.

 

 

 

 

 1. Even geen stress

  De economie trekt weer aan. Dat is goed voor de business en we gaan er daarom met z’n allen weer flink tegenaan. De boog kan echter niet de hele tijd gespannen zijn, dus we moeten niet vergeten om ook onze ontspanning te pakken. Een stoelmassage op het werk kan daarbij van grote waarde zijn. Het creëert een rustmomentje in de drukke werkweek, waarop je alles even los mag laten en mag ontspannen. Even geen stress, al is het maar voor een momentje.

 2. Geeft energie

  Een stoelmassage werkt niet alleen ontspannend, maar juist ook oppeppend. Het stimuleert de circulatie van energie in je lichaam en na de massage voel je jezelf weer energized.

 3. Stimuleert de bloedsomloop

  Vooral het gebied van nek, schouders, armen en rug heeft flink te lijden onder het huidige kantoorwerk. Een stoelmassage stimuleert de bloedsomloop in dit probleemgebied. Goed voor het voeden van de spieren en goed voor het afvoeren van afvalstoffen.

 4. Vergroot de alertheid

  Een stoelmassage vergroot je alertheid. Je bent scherper dan ervoor en voelt je fris en fruitig in je hoofd.

 5. Verhoogt de output

  Het momentje van ontspanning, de nieuwe energie en verhoogde alertheid zorgen ervoor, dat je na een stoelmassage sneller en nauwkeuriger kunt werken. Dat leidt tot een hogere output.

 6. Preventieve werking

  Fysieke klachten zoals nek- en schouderklachten, RSI of hoofdpijn en lage rugpijn kunnen ontstaan op het werk, bijvoorbeeld als gevolg van stress of een verkeerde werkhouding. Regelmatige stoelmassages hebben een preventief effect. Kleine pijntjes worden aangepakt en krijgen niet de kans om uit te groeien tot een serieuze en vervelende klacht.

 7. Verbetert de werksfeer

  Een stoelmassage geeft je een fijn gevoel. Dat komt o.a. door het vrijkomen van het hormoon oxytocine. Als je collega’s zich ook hebben laten masseren, dan zal het teamgevoel er een boost door krijgen. Goed voor de werksfeer, natuurlijk.

 8. Meer plezier in het werk

  Een stoelmassage is ook een kadootje van je werkgever. Je krijgt even een verwenmomentje, hoe fijn is dat? Stoelmassages zijn daardoor ook goed voor de motivatie en het plezier in en op het werk.

 

 Wil je meer informatie over stoelmassages, de tarieven of wil je mij direct boeken? Neem dan contact met mij op.

 

Hans von Stockhausen is shiatsu therapeut en stoelmasseur.

 

 

 

 

#stoelmassage #bedrijfsmassage #stoelmasseur #shiatsu shiatsutherapeut #fifoli #hansvonstockhausen

 

 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter