Geen producten (0)

Basissuppletie: het belang van aanvulling van de dagelijkse voeding met supplementen

Basissuppletie: het belang van aanvulling van de dagelijkse voeding met supplementen

Geregeld besteed ik in mijn posts en blogs aandacht aan het gebruik van orthomoleculaire voedingssupplementen, maar gebruik ik die nu zelf eigenlijk ook? Ja natuurlijk!

Onze huidige voeding is helaas niet meer volwaardig, o.a. door verarming en uitputting van landbouwgrond, selectie en manipulatie van gewassen voor een hogere opbrengst en de onrijpe pluk van fruit. Basissuppletie, aanvulling van de dagelijkse voeding met hoogwaardige voedingssupplementen, is daarom onontkoombaar. Tenminste, als je gezondheid je lief is.

Ik neem daarom iedere dag de supplementen in die op bijgaande foto staan. Daarbij houd ik het maximum van de aanbevolen dagdosering aan. Omdat ik afgelopen week een flinke verkoudheid opliep en tegen een bronchitis aan zat, ja ik ben ook wel eens aan de beurt, verhoogde ik de dagdosering vitamine C naar 4.000-5.000 mg om mijn immuunsysteem een boost te geven. Ook nam ik extra zink in. De verkoudheid verdween daardoor sneller dan normaal.

Wil jij weten wat orthomoleculaire voedingssupplementen voor jou en je gezin kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op. Ik geef je persoonlijk advies, houd rekening met eventueel medicijngebruik en je krijgt van mij een kortingscode voor het bestellen in mijn webshop: https://www.fifoli.nl/

#basissuppletie #voedingssupplementen #fifoli

 

 

 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter